Op dit moment is er alleen Jazzdans voor de groep 12 -16 jaar.


Bij de Zeesterren zijn er diverse dansgroepen voor verschillende leeftijden. We dansen in de stijl Jazz/modern.
Jazzdans is een mix van allerlei soorten dans en danspassen, met een (technische) basis bij het klassiek ballet. We dansen op moderne (pop) muziek.
Bij Moderne dans wordt een verhaal vertelt op de muziek. Omdat hier wel meer muziekbeleving voor nodig is, doen we dit in de oudere groepen meer dan in de jongere groepen.

Danslessen

De jongste dansers en danseressen (vanaf 3jr) kunnen op vrijdag van 15.30-16.15 dansen in de Polderwijk. Bij de peuter/kleuterdans worden er leuke spelletjes gedaan en heuze danspasjes geoefend. Ook oefenen we op speelse wijze aan een dansje. De kinderen die het leuk vinden mogen dit ook laten zien bij verschillende optredens.

In de groepen voor voor de leeftijd 6-8jr (vrijdag, 16.15-17.15, Polderwijk), 8-12jr (vrijdag 17.30-18.30, Polderwijk) en 12-16jr (dinsdag 18.45-20.00, de Horst) wordt gestart met een opwarming, er wordt gewerkt aan lenigheid en vervolgens werken we aan verschillende dansen per seizoen. We dansen afwisselend in de stijl ‘jazz’ en ‘modern’.
Enkele keren per jaar zijn er optreed momenten, daarnaast nemen groepen van onze vereniging deel aan de voorronden van het Nederlands Kampioenschap Jazzdans.

Op dinsdag, van 20.15-21.15, is er een damesgroep. In onze damesgroep ligt de focus op leuk en gezellig sporten. Door middel van dans een conditie, lenigheid en kracht werken. Een groep voor iedereen die ooit, of nog nooit, gedanst heeft!

Proefles

Een proefles volgen? Dat kan! Stuur een mailtje naar desireeboessenkool@outlook.com

Kledingadvies

In de peuter/kleuter groep mogen de kinderen gerust volledig uitgedost als princessen komen als ze dit eens graag willen. Ook roze, tutu’s, alles is goed.

In de jeugdgroepen graag zwarte, aansluitende kleding. Dit geeft rust en overzicht in de dans en is fijn voor de trainster. Overleg voor specifiek schoeisel met de trainster.

Klik hier voor het volledige lesaanbod